Начало  |  Търсене  |  Карта на сайта  |  Контакти  
 
 


Цехове за производство на заготовки за свредла и фрези

Производството на заготовки за свредла и фрези е обособено в два цеха. В единия цех са разположени изцяло автоматизирани машини ("R&F") за грубо и финно шлифоване на детайлите.
В другия цех са инсталирани шлайфавтомати за грубо и окончателно
шлифоване ("Undercut", "NIB", "ROD Grinder", "Flexstep").
В този цех са и шлайфавтоматите за производството на първоначалните или така наречените изходни заготовки "RAW material", като след това
материала преминава към следващите операции до достигане на изискваните форма и размери.


Инструментален цех
Инструменталният цех на БИГ АД разполага със съвременна техническа база за производството на широка гама механични изделия - шприцформи, щанци, пресформи, нестандартно оборудване ...
Обезпечен е затворен цикъл на производство.
Инструменталният цех на фирмата разполага със заготвителен участък (универсални стругове и фрези, лентонарезна машина), шлифовъчен участък (машини за плоско, кръгло и координатно шлайфане), пробивен участък (координатно-, колонно- и радиално-пробивни машини), фрезови участък (“Deckel”, “Aciera”, “Mazak”), ерозиен участък (нишкови- и обемно-ерозийни машини) и шлосерски участък (със специализирани зони за асемблиране и богат набор от специализирани инструменти).


Цех за производство на метален гребен и подвързване

Цехът разполага с машини, произвеждащи метални подвързващи гребени тип Wire-О ® (“Deswood Precision Limited”) в следните размери: 3/16", 1/4" , 5/16", 3/8", 7/16", 1/2", 9/16", 5/8", 3/4", 7/8", 1". Производствените ни мощности също включват ръчни и автоматизирани затварящи машини (BB43, WOB, Тri-O) с които се извършва подвързване със метална спирала на тефтери, каталози, тетрадки, многолистни календари и пр.


Цех за серийно производство на пластмасови детайли и изпитания на шприцформи.

БИГ АД разполага с участък за серийно производство на пластмасови
детайли и изпитания на шприцформи. Участъкът е оборудван с високотехнологични шприцмашини, оптимизирани за производство на качествени технически детайли.
Машините са оборудвани с периферия за прецизно темпериране на шприцформите, сушене на материалите, автоматизирано дозиране на оцветители и управление на горещоканални системи. 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Начало  |  Търсене  |  Карта на сайта  |  Контакти  
     
 БИГ АДКукленско шосе 23, ет. 3, ПловдивТел.: 032 657 080 • www.big-bg.com • © 2020